rezil olunan anlar 

/ 2
kapat
  1. basima gelen durumdur. hemen anlatayim: simdi efenim,ben gecen sene canakkale de acayip bir sekilde ishal olmustum. hemen eczaneye gidip, ilac alip ishalimi durdurayim dedim(yalniz sac bas daginik bir sekilde gitmistim). ilaci aldim, eve dogru gidiyorum. sagima soluma bakiyorum, lan herkes bana guluyor. dedim; herhalde sac bas daginik, goril gibi gezdigimdendir. neyse eve bir girdim evde arkadaslarimin hepsi benle dossak geciyor. ben iyice killandim dedim ki; "ne var? niye guluyorsunuz ibneler? ".
    arkadaslar-muahahah gecmis olsun lan can.tez zamanda gecer.
    hexagram-nasil ogrendiniz lan ishal oldugumu?
    arkadaslar-muahaha lan mal, lan amele, ilaci tasidigin poseti bir okusana.

posette yazan yazi su: "sertleşme sorununa kesin çözüm" bir de posetin ustunde ilacin resmini koymamislar mi?

ben de hemen ana, avrat, baci ne varsa amuaa godumun firmasina kurfurlerimi saymaya basladim. lan serefsizler oyle reklam mi olurmus?

(bkz: iste boyle sozluk boyle rezil oldugum bir andi)
    #372561 (Hexagram, 25.06.2006 00:49 ~ 12.09.2006 18:58)
  2. rezilliği yaşayan insan için çok utanç verici birşeydir. "naptım da ben bunu hakettim" dir.

---misal:
    cafede bardak kırmak
    mağaza giriş çıkışlarında "çekiniz" yazan kapıyı, ittirerek açmaya çalışmak
    tamamiyle sessiz bi ortamda (ders,toplantı vs.)müthiş bi kahkaha patlatmak
    hesabı öderken,paranızın yolda düştüğünü anlamak
    lisede okurken,arkadaşlarınız dışarı çağırdığında "annem izin vermedi" demek
    bir paketi, "buradan açınız" yazısıyla alakasız bir yerden açmaya çalışmak
    kilitli kapıyı açamayınca sinirlenmek,anahtarın hemen altında olduğunu farkedince utanmak
    sessiz osuracağınızı sanıp, nerdeyse donu yırtmak.çevredekilerin bunu duyması
    #597317 (Squicy, 01.09.2006 13:15)
  3. josef ve tanrinin kadin yuzu, berlin metrosu'nda metro beklerken, vakit geçirmek için, çocuk gibi sakaciktan kavga etmekte, filmlerdeki dövüş sahnelerini hareketleriyle, sesleriyle ve mimikleriyle canlandırmaktadırlar. 'bak şimdi ben sana yumruk atacam sen de başını yumruk yemiş gibi yana atacan' diye takılmaktadırlar. bir süre sonra ustalık kazanırlar. ama ne tesadüfse, aynı anda ikisinin de aklına kafa atma hareketi gelir; ikisi de aynı hareketi yapınca birbirlerine kafalarını daan diye geçirirler. almanlar 'manyak mi lan bunlar' şeklinde bakarken bu iki zavallı insan, hem gülmekten katılmakta, hem de acı çekmektedir.*
    #626813 (josef k, 11.09.2006 23:53 ~ 24.06.2007 13:51)
  4. randy 2 arkada$ı ile beraber antalya'da bir otelde tatilin tadını çıkarmaktadır. ne kadar büyüselerde her zaman çocuk kalacak olan erkek neslinin bu gururlu 3 bireyi bir gün havuz sefası yaparken odaya gitmek isterler. ama odanın kartı sadece bir arkada$ta vardır o da bize sinirlendiği için önden uçmu$tur. merdivenler ko$arak çıkılır, odalar koridor sonlarında yuvarlak bölümlerdedir. randy sütunun etrafında döner ve ani/ondan beklenmeyecek bir hareketle bir uçan tekmeye kalkı$ır. arkada$ 2 yan odaya girmi$tir bile, randy'nin tekmesinin denk geleceği ki$i rus bir hatunun kapısıdır. ortaya atılan çığlıkla randy sağır olmu$tur ve "sorry, sorry" diyerek hem rezilliğin daniskasını yapar, hem de belki de gece kaldıracağı rus hatunu kaybeder..
    #1049158 (randy, 24.12.2006 16:25)
  5. Sahilde ilk içip sonra gülmekten altına işersen baya bir rezil olursun. Eve dönerken rezil olmak tavan yapar..

(bkz: Kendimden biliyorum)
    #2246090 (icetea, 02.09.2007 01:58)
  6. iki arkdaş kahve önünde ayak üstü bilindik ağızla konuşmaktadırlar.dışardada yaşlı amcalar kalablık halde oturmaktadırlar.
    ali:aga a.q. lan bu converseleri nası giyiyonuz
    veli:rahat hemde moda bunlar
    ali:sikiyim modanı
    veli:hadi olum herkes giyemez bunu
    ali:siktir lan nolcak bende giyerim
    amca:amma bol sikiniz var be başımız şişti
    veli:hahahaha.
    (ali amasya elması oldu resmen).
    #2521293 (Theador, 26.10.2007 20:43)
  7. otobüs kuyruğu...

- sıraya geçsene kardeşim, eşek başı mıyız biz burda?!
    + ben şoförüm!
    - hmm... *
    #2521310 (steril mikrop, 26.10.2007 20:47)
  8. eurosport ta bir reklam görmüştüm. bir grup müşteri banka gişesinde beklerken yaşlı bir teyze sepetinden bir portakal düşürüyor, hemen arkasındaki genç onu yere düşmeden ayağıyla yumuşatıyor ve bir başka kişiye yolluyordu. öyle öyle paslaşarak sonunda portakal yine teyzeye geliyordu. bu atraksiyonel durum herkezi çok eğendiriyor ve onların sevgiyle kaynaşmasına vesile oluyordu.

bu reklamdan çok etkilenmiş olacam ki ertesi gün bim de kasa sırasında beklerken yerde bir patates gördüm. sanırım önümdeki yaşlı amcanın torbasından düşmüştü. patatesi elimle yerden almak yerine ayağımın ucuyla bir top misali havalandırdım. amacım yumuşak bir şandelle kasiyere yollamakdı. lakin ayarı tutturamayıp burunla vurdum ve patates bimin ön camını kırdı.
    velhasıl kredi kartımla kasiyere iki çizi bir kola bir de cam parası ödedim. gerçekten rezil bir durumdu.
    #3080724 (eroica, 01.03.2008 21:38 ~ 21:39)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

rezil olunan anlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rezil olunan anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rezil olunan anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» out of mana » lucho » istanbul universitesi muhendislik fakultesi » bluevelve ile cennetin kapilarini aralamak » uuldag » deviantart v6 » jungle rot » kutuphane kurmak » metallica nin metal bukebilecegine inanan metalci » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci