rezil olunan an 

kapat
  1. beyne en iyi kaydolandır.
    evet her rezil olunan an beyne etrafa mürekkebini saçan dolma kalemle kaydolur. diğer sıradan olaylar gibi değil asla. çünkü beynin onu arada bir ısıtıp önüne koyacaktır tekrar tekrar, ve sen delireceksindir her seferinde. derken zaman a$ımı olur bir süre sonra, olayı hatırlasan da utanmazsın kendi kendinden. ama hatırlarsın.

rezil olmanın verdiği bir dürtü müdür nedir bi$ey vardır, bir saldırganlık, bir o andan kurtulma çabası. i$te o noktada ,yani taze rezil olmu$lukta, insan bi $eyler yapmaya çalı$ır rezil olmu$luğunu kapatmak için. ama kapatamaz. mesela ben bu entryi $uanda bağıra bağıra konu$arak yazıyorsam sebebi odur. o andan kurtulma isteği. allaam skiim yaa kendimi niye öyle dedim asdfşlkdasfdşkgşhljşhfkhlğdfjsafşgj...
    bu entryi de skiim asdsfadflgdkl.
    #3687469 (sidikli, 19.07.2008 15:45)

© 2008 - uludağ sözlük

rezil olunan an başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rezil olunan an ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rezil olunan an nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elestiriye kapali insan » her seye sorunsal deme sorunsali » msn den sellektor yapmak » adalet ve kalkinma partisi » voice of the soul » yesilcamda kadinlari hamamda toplama klisesi » burhaniye » akyarlar tuneli » zigit » ramazan i serif a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games