rezervuar bloku 

kapat
  1. rezervuarın içine atılarak zamanla eriyen ve genellikle suya mavi renk veren, kokulu temizlik maddesi.
    #561594 (hosaf, 21.08.2006 05:41)

© 2008 - uludağ sözlük

rezervuar bloku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rezervuar bloku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rezervuar bloku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daniel gonzalez guiza » klang cagrisim » global afazi » nothing else matters » gunahim ol benim » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » caylak » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » destina » yemek yaptiktan sonra elin sogan kokmasi » high end » hamit el sabah » rtuk » igrenc espiriler » le porta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk u abartmak » the wind that shakes the barley » pesin edit » lavabo deliginden penis cikmasi » ihsan yildirim » youtube vs akp » sappho » yolculuk » avanak kuzenler » askin insana yaptirdiklari » damdan dusen eski sevgili » nevroz » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » istanbul a donmek » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi