rex brown 

kapat
  1. pantera'nın caz gruplarından yetişme basçısı.
    #1499145 (mta88, 06.04.2007 19:06)
  2. lisede jazz basçılığı yapmıştır... pantera'dayken biraz arka planda kalmış gibi gözükse de, gerçekten de çok iyi bir basçıdır... ultra-mega grup pantera'ya yakışır bir elemandı... şimdilerde "down" grubunda çalıyor.

http://www.myspace.com/rexcrownbrown
    #2119506 (dolayli zarf tumleci, 12.08.2007 18:53)
  3. herkesin hakkındaki düşüncesi pantera'da çok geride kaldığı ve dimebag darrell'in önüne geçemediğidir. bu düşünce çok yanlıştır. pantera'ya ve rex brown'a hakarettir. çünkü şarkılar iyice dinlenildiğinde soloların arasında ve şarkıların içinde rex'in bası çok da güzel duyulmaktadır ve mükemmeldir. bazen dimebag darrell'in de önüne geçmiştir. yesterday don t mean shit'deki solosu dinlenmelidir.
    #2221364 (mta88, 29.08.2007 11:02)

© 2008 - uludağ sözlük

rex brown başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rex brown ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rex brown nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatar gorunce altina iseyen anglosakson » yardimci kadin oyuncu » saturnine » vatandas riza » guvendik » hozat » 1232 » sokratesla » destina » uc bes kisi » illidan stormrage » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » ne yaptim biliyor musun » toby marks » tatar mp3 indirir mi ey ogul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elektra » bismillahirrahmanirrahiym com » hayat » no one like you » pesin edit » devlet memuru » kapali olup okula girerken basini acan kiz » veysel bozkurt » tatar bazuka atmaz » turk polisi » ilce semt takimi tutanlar » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » fasizm » pseudologia phantastica » sarah palin