return to castle wolfenstein 

kapat
  1. sözlüğün fontunu görünce "allah allah bu fontu ben bir yerlerden biliyorum ama nereden dediğim" ve daha sonra "evet ya bu rtcw'nin de fontu" diyerek aklıma gelen oyun.
    en eski shoot'em all'lardan olan wolfenstein'in son sürümü olmakla beraber, quake 3 motoru üzerine bina edilmiş, ve kanımca doom 3 ya da muadili olan quake 4'ten çok daha iyi bir oyun. bütün oyun boyunca üzerinize üzerinize saldıran zombilerle, almanların geliştirdiği ubersoldat'larla ya da özel olarak savaş için eğitilmiş super lady'lerle savaşıyorsunuz. favori silahım da paratroop rifle.
    #695922 (no nick whatsoever, 05.10.2006 15:52)
  2. zamanında bitirdiğim ve sonunda da hayal kırıkığına uğradığım zombilerle bi grup özel yetiştirilmiş alman askerlerinin birbirini yediği oyun.
    #696051 (hop tereyagli balli tarak, 05.10.2006 16:18)
  3. diğer ikinci dünya savaşlarına nazaran daha maceracı bir oyun
    #1041668 (AeroZeppelin, 23.12.2006 04:16)
  4. kısayol tuşunun özelliklerinin hedefine sondaki ibareyi silip, +set sv_cheats 1 ekler, kaydedip oyunu çalıştırıp, oyun esnasında esc tuşu altındaki tuşa basıp "/give all" yazarsanız, tüm silahlara sahip olabilirsiniz...
    #1986180 (demolay, 22.07.2007 19:14)
  5. online olanı 7/24 oynanabilecek bi oyun *. *
    #2146707 (NicoLe, 17.08.2007 01:19)
  6. kardeşimin 4 saattir indirmeye çalıştığı, inmesi için bir dört saat daha beklemesi gerektiği oyun... bu kadar uzun sürünce merak edilen oyun...
    #2146891 (la vie est belle, 17.08.2007 01:48)
  7. wolfenstein ve spear of destiny'ın çocukları olan oyundur.
    #2146902 (stalker, 17.08.2007 01:50)
  8. ilk oynadığım bilgisayar oyunudur. müzikleri olağan üstüdür. halen daha piyasadaki birçok oyundan daha eğlencelidir kanımca.
    #3511748 (yipranmissozluksayfalari, 08.06.2008 18:07)

© 2008 - uludağ sözlük

return to castle wolfenstein başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. return to castle wolfenstein ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu return to castle wolfenstein nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» roman shirokov » fabrikator » calismayana ekmek yok » opet » pamuk eller butona » fenerbahce taraftari » artik beni sevmiyorsun » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » aerofaji » ezik » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » nasyonal sosyalizm » forgetting sarah marshall » josh holloway » banu guven hatirina ntv izleyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cahil » aura » arzu caglan » beni al » 20 watt » guzel yalan soyleyen arkadas » degeneration » rap vitamin » sozluk lan burasi » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » vakit tamam » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » anlayamazsin » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi