ret yetersiz bakiye 

kapat
  1. kredi kartinin limiti habersizce dolmustur. bunun farkinda olmayan eleman alisveris yapar da yapar, odeme kismina gelir ve iste o andir. onay vermez hesabi.

soyle ki;

+nasil odiceksiniz? (boyle soran var mi artik, direk kart istiyorlar artik)
    -ehem kredi kartiyla
    +hmm sifre bidi bidi
    bibiiip red yetersiz bakiye.
    -ee seyy.

o kadar da kasacan durum degildir esasinda. para hesaba gecmemis daha denir. olay yerinden uzaklasilir.
    #2436786 (karakuzusu, 06.10.2007 22:31)
  2. Rezil oldum dediğiniz andır, terlersiniz yapacak bişey yoktur eğer cüzdanınızda başka kredi kartı varsa onu uzatırsınız yada nakit verirseniz hiçbiri yoksa pardon der terden sırılsıklam kasada aldığınız şeyi bırakır ve hızla ordan uzaklaşırsınız.
    #2437065 (shendy, 06.10.2007 23:22)
  3. kredi kartı kullanırken kartın limiti müsait değilse ortaya çıkan sevimsiz cümle. paran yoksa ne işin var gibi bakar kasadaki görevli.
    #2703188 (imper, 16.12.2007 13:59)
  4. (bkz: ret)
    #2703226 (fibobacciyim, 16.12.2007 14:07)

© 2008 - uludağ sözlük

ret yetersiz bakiye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ret yetersiz bakiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ret yetersiz bakiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paradokslar genel mudurlugu » bayan yerine kadin demek » oruc tutan kisinin karsisinda yemek yemek » as above so below » circir bocegi » ramazan da erzurum da oruc tutmamak » aagresifbayan » kicini donup yatmak » sark hizmeti yapsin orospular » atauni sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games