resort 

1. ing. dinlenme yeri
    #1217865 (KoPuSh, 27.01.2007 17:34)
  2. (bkz: last resort)
    #1217876 (cemmm, 27.01.2007 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

resort başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. resort ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu resort nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kac yil oldu » bes bin liranin da sozu mu olur » esra ceyhan » yakalamac » resim dersinden kopya cekmek » arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak » askina doyum olmaz » fenerbahce de teknik direktor olmak » foca fatihi » amele spor » maske takmak » sinirgac » grandmaster flash » ironi yapan yerlerin agrimasi » cebit bilisim eurasia 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farketmedi kac » okuz » tsk ya camur atmak » otobuste telefon kapatmak » sen giderken » bestrafe mich » ana bashak el bahr » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » gama bomb » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » uyku cuvali » guiza nin 5 aurelio etmesi » avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » seni seviyorum demekten korkmak