resimli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. resimli bar
  2. resimli ay
  3. resimli radyo
  4. resimli sozluk
  5. resimli roman
  6. che resimli t shirtler
  7. resimli pasta
  8. resimli ahmetler tarihi
  9. resimli namaz hocasi
  10. erotik resimli turban

© 2008 - uludağ sözlük

resimli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. resimli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu resimli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » emo » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » pusulam yok » max bendo » yurtkur internet sitesi » aydin sayili » recep tayyip erdogan » super guc olmak icin gerekenler » hp » east for west » poseti yikayip balkona asan anne » fenerbahce nin kume dusmesi » cello » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unitaryenizm » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » erkek » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » tac atisi » ewentry » miami atlanta » mont blanc » senden cocugum olsun istiyorum » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » the unforgiven » kiyamet gunu gazete mansetleri » hale pakcan » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » milan baros un fasist olusu