resat nuri guntekin ilkogretim okulu 

kapat
  1. altunizade'de bulunan
    1957'de kurulmuş
    lgs'de istanbul'un en başarılı 25 okulu içinde bulunan
    güzide bir okulumuzdur.
    #1050773 (gladio78, 24.12.2006 21:25)
  2. 94-95 yıllarında ilkokula başladığım, o zamanki müdürü, müdür yardımcıları, öğretmenlerini ve dahi kendisini sevmediğim okul.

koşup oynarken düşmüş, gözünü sıraya vurmuş, gözü mosmor bir öğrenci düşünün*. ders zili çalmış, öğretmenler derse girmeye başlamışlar. şu an ki binalar ile o zaman ki arasında fark var mı bilmiyorum, ama bizim zamanımızda idare ve ortaokul bir binadaydı, karşısı ilkokuldu, ikisinin arasında "u" harfini oluşturan bina henüz inşaattı. o binaların orta yerinde, bomboş bahçede ağlayan bir öğrenci düşünün*. bu öğrenciyi görüp, gözünün morluğunu görüp, ağladığını görüp de yardım etmek yerine, "dersine gir ulan!" diyen bir insanı* müdür yapmış okuldur.

nefret ederim kendisinden, hayatımda hep karşılaştığım bir şey vardır, bir yerde ilk gittiğim yere bir daha uğramam genelde, hep kazık yemişimdir çünkü-özellikle lokantalarda geçerlidir bu- ama ilkokulum için de öyle oldu. sadece iki yıl okudum orada. bir daha da uğramadım, uğrasam belki o müdüre küfrederim hala.
    #2200193 (kutupsal form, 26.08.2007 01:11)

© 2008 - uludağ sözlük

resat nuri guntekin ilkogretim okulu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. resat nuri guntekin ilkogretim okulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu resat nuri guntekin ilkogretim okulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sac kurutma makinesi » howl s moving castle » ikinci olmak » oi va voi » sabribey » bizimkiler » patronun ogluyla zoraki takilmak » akp iktidariyla yildizi parlayan is adamlari » liseli yazarlar » taksici a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci