resat hoca 

kapat
  1. dersleri çok kötü olan kişleri bile üniversiteye hazırlayıp %100 kazandıran,kendine has analatımları olan,ankarada herkesin tanıdığı,matematik ve fizik aşığı,eli öpülesi,kölesi olunacak,büyük bilim adamıdır.
    #860413 (arsenal, 14.11.2006 23:56 ~ 15.11.2006 14:03)

© 2008 - uludağ sözlük

resat hoca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. resat hoca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu resat hoca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hulya avsar in tayyip aski » oldum de uyandim » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » cebe akan tukenmez kalem » isinmak icin vodka icmek » radyo limon » tifo mehmet » incek » gaziantep » imminent » kamil koc » bursa » zihniyetler bitmez evladim » andrea bocelli » alp arslan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » sabri sarioglu » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » cheapdeath » turgut akpinar » chewbacca nin aslinda che olmasi » ozkaymak » tatilden yeni donen is arkadasi » ayak parmagi » ali baris kurt » turkler ve uzayli atalari » fernando chalana