replicant 

kapat
  1. genetik araştırmalar yapan tyrell şirketi tarafından üretilen, psikolojileri ridley scott tarafından harika işlenen sibernetik organizmalardır.

(bkz: blade runner)
    bir de; (bkz: evin açık penceresinden android girmesi)
    #2057960 (double cross, 02.08.2007 18:48)
  2. (bkz: replica)*
    #2057970 (replica, 02.08.2007 18:49)

© 2008 - uludağ sözlük

replicant başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. replicant ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu replicant nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burhan altintop lost ta oynasin » peri masali » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » cezayir in kurulusu » gsstore org » anestezi » behold the man » samata » kenan dogulu » cocukken garip buyudukce oturan isimler » ataksi » baslik sikintisi cekmek » kara ciglik » amsterdam » pes 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mr self destruct » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » dun gece avatarini optum de yattim » disko krali » agrypnie » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » ben wallace » istifa edecek pasa » ulu chat » 2008 kuresel ekonomi krizi » gotumuzde ergenekon parmagi » buyumek » jorg haider » istanbul un en guzel semti » yarim derdini ver bana