renklerin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. renklerin icinde
  2. renklerin dili
  3. zevklerin ve renklerin sevismesi
  4. renklerin psikolojik anlamlari
  5. renklerin goz uzerindeki etkileri
  6. farkli renklerin dostca mucadelesi

© 2008 - uludağ sözlük

renklerin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. renklerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu renklerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet hakan coskun » abdullatif sener » kent » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » cehennem » yaratan rabbinin adiyla oku » ajda pekkan » infantisit » sarkilardan akilda kalan cumleler » simon » muzaffer izgu » dogru yanlis » es eksi iki » yeni baslayanlar icin insanlik » yaran facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » gotu atmak » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » love song » somnolans » bu cocuk okumas » yaran minibus diyaloglari » feridun duzagac » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » caylakgeldimcaylakgidicem » emniyet kemeri » herkes mi sevgilisinden ayrildi » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » birinci batarya