renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak 

kapat
  1. renkler yardimiyla, soylenen yalanlari kucuk ve sevimli gosterme cabasidir. lakin nafile bir caba. bu her millette var ama turk milleti daha cok basvurur bu kurnaz yola.

pembe yalan, beyaz yalan gibi kavramlar bu cabanin temelini olusturur.

bircok insan, kendine yapilsa asiri rahatsiz olacagini bildigi halde, karsi tarafi bu tip cabalarla enayi yerine koyar. pembe, beyaz veya mor, sonucta yalan yalandir. ve sen her turlusunden rahatsiz oldugun halde karsi tarafa boyle bir riyakarlik yaptigin zaman olmuyor guzel kardesim, olmuyor. sadece komik oluyorsunuz be arkadasim. valla bak.

dusunsene kiz arkadasin da sana en afillisinden renklendirilmis bir yalan soyluyor:

* leyla, sen hani gecen haftasonu dershanedeydin? filiz'e sordum, gitmemissin. noluyor?!
    ^ ya askim, hastaneye gitmistim, sen uzulme diye soylemedim. hem beyaz yalan bu yaa!
    * ama ahmet'in yaninda gormusler seni?
    ^ e beraber gittik, sagolsun ben fenalasinca.. ama pembe yalan bu!
    * sktir git lan enayi mi var karsinda senin! bitti!
    ^ saka yapiyorsun di mi? bitmedi di mi? yalan oldugunu soyle!
    * he lila yalan bu da.

--

yaa kardesim.. iste boyle oluyor. sen pembeydi, mordu derken bi gun o pembe yalanlarla boynuzu takarlar sana.

kullanmayiniz, kullandirtmayiniz. aman diyim.

edit: yazim hatasi duzeltildi.
    #3384957 (KoPuSh, 11.05.2008 21:51 ~ 13.05.2008 15:16)

© 2008 - uludağ sözlük

renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ebru salli » kabir azabi » turkiye futbol federasyonu » bohemian rhapsody » manna » sari sacli kara kasli kiz » heir apparent » ben foster » cirkin diye metroda bir kiza yer vermek » 26 temmuz 2008 besiktas schalke 04 maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci