renkhaber com 

kapat
  1. http://www.renkhaber.com adresi üzerinden yayın yapan, yayında ve yapımda sözlükcülerin emeginin gectigi alternetif medya ve haber sitesi.

her türlü destege acik oldugunu belirtmektedir. ersin@renkhaber.com ve ceyhun@renkhaber.com'a mesaj atarak sizler de sitenin calısanlarından biri olabilirsiniz. haber yapabilir, yazı dizileri düzenleyebilir, söylesiler gerceklestirebilirsiniz. köse yazarı da olabilirsiniz.

eksi basta olmak üzere bircok sözlükte yazan alwayssleppy, resat calislar, sabah gazetesi yazarı sayim cinar, birgün gazetesi yazarı yalcin ergundogan, red-yeni harman ve gırgır yazari ali ersin kelleci, atom-l manyak cizeri özgür yildiz ve bilimum genc kalemin ciziktirdigi mekandir.

yakında sözlükler dosyasına baslayacagı da konusulmaktadir.
    (hayko cepkinin gozleri, 08.05.2008 12:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kitab i ask » cildirin » dino merlin » deniz gezmis » ezik haller » 24 mayis 2008 zakkum bursa resimli bar konseri » cevad prekazi » urun adi gibi anilan markalar » cehennem insan haklarina aykiri » insanin aklinin basina gelmesi » evli bir erkege asik olmak » asdf com » bir ilk yardim teknigi olarak sigara icirmek » batuhan karadeniz » three of a kind » gitme » ale l itlak » sekte vurmak » sahan gokbakar » fenerbahce taraftari » benim adminim isini bilir » arabam var » rome » hz muhammed in turk dusmanligi » hot fuzz » fibonacci » tener » adorias » database error a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa