renaldo balkman 

kapat
  1. nba'da newyork knicks takımının 2.03 boyunda, 24 yaşında forveti. an itibariyle ortalamaları bizim mahalleye gelse eline veririm kıvamında.
    #1214230 (impayatoy, 27.01.2007 02:39)
  2. az evvel san antonio spurs new york knicks 2008 nba summer league maçında sakatlanmış basketçi.
    #3675111 (anything is possible, 17.07.2008 00:48)
  3. Knicks - Nuggets arasındaki takasla birlikte Nuggets yolunu tutmuştur.
    #3737090 (exclamar, 29.07.2008 10:42)

© 2008 - uludağ sözlük

renaldo balkman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. renaldo balkman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu renaldo balkman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaprak dokumu » play it again sam » samandag » rafet el roman » eski sevgiliye mektup » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » duyun u umumiye » nokia n70 » ben garanti cennete giderim diyen insan » brad bellick » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » sacriter » futbol kulubu » dogan gorunumlu sahin » unlulerin kisisel iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atesikus » akka » zemzem cok elzem » yatmadan once yuz firca darbesi » mottoman » revenge » yaran msn nickleri » ankara » sokrates in olumu » sozluk u birakip facebook ta takilmak » gece sesleri » sair uuserlardan siirler » hepsi » kul kardesler » kollama