release me 

kapat
  1. esther philips'in başba bir güzelliği olan 1963 yapımı olan parça.

Please release me, let me go
    I don't love you anymore
    To live together is a sin
    So release me and let me love again

I have found a new love dear
    And I'll always want him near
    His lips are warm while yours are cold
    So release me my darling let me go

Oh, please release me, let me go
    I don't love you anymore
    To live together is a sin
    So release me and let me love again
    #2511436 (mulayim, 24.10.2007 07:04)
  2. engelbert humperdinck çok güzel yorumlar.
    #2588160 (ynglan, 13.11.2007 23:10)
  3. http://www.youtube.com/watch?v=feiHL4wVVMk +
    #3060384 (mulayim, 26.02.2008 11:39)

© 2008 - uludağ sözlük

release me başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. release me ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu release me nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alternatif yemek tarifleri » ne olacak bu sagin kompleksi » pan » ozgurcan ozcan » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » ayabakan » tarihin sonu » frank gambale » seviselim mi lan » uludag sozluk copcatanlik servisi » bye yerine by diyen msn insani » milli piyangodan eski sevgili cikmasi » david hume » ben bir water closet turuna cikayim » rotterdam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hela yerine bela diyen yasam formu » page down » gunes gazetesi » evlilik » berna ozturk » the prestige » basortusu yasagini savunan solcu » prag » istanbul a donmek » scurtel » yaran baslik yonlendirmeleri » ketoral sampuan » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » maca kizi bilmeyen giremez » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi