rektor git bi cay demle 


kapat
  1. ahmet turan alkan'ın rektor be başlıklı yazısıyla doğması muhtemel, kinaye kavramına yeni soluklar getirebilme potansiyeline sahip ünlem.
    #3089916 (neretva, 03.03.2008 22:01 ~ 22:02)
  2. (bkz: rektörler türbanlı öğrenciyi kapıda karşılayacak)*
    #3089936 (engineer, 03.03.2008 22:04)

© 2008 - uludağ sözlük

rektor git bi cay demle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rektor git bi cay demle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rektor git bi cay demle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» irving saladino » beraber yuruyebilir miyiz » balik adam » politika otobani » bogazdaki yabanci savas gemileri » 60 yasinda 20 yasindaki erkegin gucune sahip olmak » tixha » hkn hsyn » yeralti operasyonu 2 » lord kinross a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games