reklamlarin yalancisiyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. reklamlarin populerlestirdigi sarkilar
  2. reklamlarin populerlestirdigi kisiler
  3. google in yalancisiyim
  4. ben astrologlarin yalancisiyim
  5. ben baskalarinin yalancisiyim
  6. ben paparazzilerin yalancisiyim
  7. baskasinin yalancisiyim
  8. onun yalancisiyim
  9. reklamlarin insanlar uzerindeki etkisi
  10. reklamlarin aslinda demek istedikleri

© 2008 - uludağ sözlük

reklamlarin yalancisiyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. reklamlarin yalancisiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reklamlarin yalancisiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankara teknik universitesi » loui andersson » beyaz ve sen » 34 fb 1907 » msn den sarki gondermek » age of empires 2 the conquerors » en iyi yabanci filmler » yaran olaylar » vermesin dedim sorun yok » yirmi yas disi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci