reklamin iyisi kotusu olur 

kapat
  1. reklam olarak kullanılan temalar, bizim gibi bilinçsiz toplumlarda, kendi değerlerini lehinde veya aleyhinde kullanarak o toplumun dikkatini çekmeye yöneliktir.

kutsal günler : cola - ramazan sofrası

yaşlılara saygı : arzum - yaşlı çift

çocuk sevgisi : omo - turkcell vs.

reklam ürünün iyi yanlarını anlatmalı, senin benim iyi yanlarımı anlatıyorsa bil ki var bu işin içinde bir bit yeniği.
    #1939560 (ironny, 15.07.2007 16:25)

© 2008 - uludağ sözlük

reklamin iyisi kotusu olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. reklamin iyisi kotusu olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reklamin iyisi kotusu olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the zephyr song » notrinova » ne olacak bu sagin kompleksi » billy corgan » puvedibuvi » yalardag » cehennem korkusu » agla sevgili yurdum agla » carriye roxalina » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » baska marketin posetiyle markete giren kisi » ferheng » jean amerika nin salvaridir » demolay » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sahte sarisin » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » xwezi » swh » eksi sozluk te basligi var » osman pamukoglu » bize musaade » universiteye otobusle giden insan » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » yabanci gruplarin turkce mealleri » serdar ortac tarzi dans » qqleta » silent running » air » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar