reklami gecmek icin tiklayin 

kapat
  1. genelde internet kullanıcılarının belirli bir kesiminin ilgilendiği bir konuya dair sitelerde, hedef kitlesi belli olduğundan yeri de kalıcı olan devasa reklamları geçmek için tıklamamız üz're konmuş ifade.

(bkz: ukteydim doldum)
    #3506331 (yasakani, 07.06.2008 13:24)
  2. bunun alternatifi olan, bannerlerin sol üstünde bulunan kapat butonunu daha sempatik buldugum reklam gecme butonu. ama bu butonun 10dan geriye sayabilme yetenegi vardir.
    #3506353 (nane limonata, 07.06.2008 13:28)
  3. artık sitelerinin nerelerine reklam alacağını bilememesinden kaynaklanan site karşılama cümlesidir. yok madem reklamı aldın izlettir yani.
    #3780264 (liverpoolmlt, 06.08.2008 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

reklami gecmek icin tiklayin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. reklami gecmek icin tiklayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reklami gecmek icin tiklayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en son babalar duyar » lost connection to mysql server during query » hell s motel » red eye reduction » yanik » tekbir getirerek tezahurat yapan izleyici » markete girip ne alacagini unutmak » uzaydaki kesiflere latince isim vermek » chen jin » phlegmatic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games