reklamcilik dersi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. reklamcilik isi
  2. reklamcilik
  3. subliminal reklamcilik
  4. reklamcilik vakfi
  5. bilincalti reklamcilik
  6. yaratici reklamcilik
  7. uluslararasi reklamcilik dernegi
  8. reklamcilik ve halkla iliskiler
  9. dorduncu kusak reklamcilik
  10. halkla iliskiler ve reklamcilik

© 2008 - uludağ sözlük

reklamcilik dersi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. reklamcilik dersi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reklamcilik dersi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» logitech momo racing force feedback wheel » o simdi ne yapiyor » disi yakaris » vanti lator » sozluk kulturu ile yetisen nesil » portakalli gazoza meyveli gazoz diyen insan » time off » atv ana haber » rock n coke gibisin cadir kurmak istiyorum » pump up the jam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci