reklamci 

kapat
  1. reklamcılık mesleğini icra eden ve kendisinden her daim yaratıcı olması beklenen kişi.

(bkz: serdar erener)
    (bkz: ali taran)
    (bkz: yiğit şardan)
    #696706 (Kenjin, 05.10.2006 18:48)
  2. yaratıcı ve stratejik düşünme yeteneklerine bir arada sahip olursa tadından yenmeyecek kişi. reklam yazmanın yanı sıra grafik tasarımdan ve müşteri ilişkilerinden de anlamalıdır.
    #1554121 (jaloux, 22.04.2007 15:04)
  3. jack dillon'un yazdığı, haluk mesçinin çevirdiği mediacat yayınları kitabı.
    #1554200 (nikim yok benim, 22.04.2007 15:25)
  4. 'sevgili ann, bir sorunum var. iki erkek kardeşim var. biri reklamcı, diğeri cinayet suçundan ölüme mahkum edildi. annem, ben üç yaşındayken cinnet geçirerek ölmüş. iki kız kardeşim fahişelik yapıyor ve babam okul çocuklarına uyuşturucu satıyor. geçenlerde köpeğini çekiçle öldürmüş ve ıslah evinden kaçmış bir kızla tanıştım, onunla evlenmek istiyorum. sorunum şu: ona reklamcı kardeşimden söz etmeli miyim?' luke sullivan
    #3821730 (pantomim, 15.08.2008 12:42)

© 2008 - uludağ sözlük

reklamci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. reklamci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reklamci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanrinin iskandinav tas bir hatun olma olasiligi » misafirlikteki cocuk degis tokus merasimi » pir sultan abdal » 1878 » cihan kilic » beyin kivrimlari olmayan insan » lila kedrova » zhou chunxiu » fobik nevroz » aquarius a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games