reklam yok dikkat cekerim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dikkat ederken dikkat edilmesi gereken hususlar
  2. cekerim giderim
  3. halay da cekerim otuzbir de
  4. seni cekecegime 31 cekerim
  5. cezam neyse cekerim
  6. cekerim lan sozlugun fisini
  7. dert cekerim laf cekmem
  8. dikkat ederken dikkat edilmesi gerekenler
  9. cilemse cekerim kaderimse gulerim
  10. bir komur gozlunun kahrin cekerim

© 2008 - uludağ sözlük

reklam yok dikkat cekerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. reklam yok dikkat cekerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reklam yok dikkat cekerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » tayyip e sok ceza » ne olacak bu sagin kompleksi » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » mardan stadyumu » anton putsilo » uludag forum » anlik » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » cryptopsy » insanin basina gelebilecek en kotu olay » ukteyi artilayan zihniyet » cagrisim » askinla » gunun ilk isigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hazar golu » matrixxx » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » beyazit ozturk e ayar veren teyze » neil gaiman » disortografi » wall e » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » firat universitesi » cheapdeath » burak ile levent » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » egitim sart » ceza mahkemesi