rekabetin basariya katkisi 

kapat
  1. kişinin, diğer insanların yaptıklarını görerek "ben neden yapamıyayım" şeklinde düşünerek, sahip olduğu güçleri harekete geçirmesi sebebiyle elde edilen sonuçtur.
    #672628 (pilotmont, 28.09.2006 00:17)
  2. (bkz: galatasaray fenerbahçe rekabeti)
    #672635 (atan alir spor, 28.09.2006 00:18)
  3. rekabetin kiskancliga katkisiyla aynı oranda olan katkıdır.
    #672640 (6.4.r.1.$.h, 28.09.2006 00:21)
  4. rekabet kavramının, temelde, başarıya ulaşmanın bir aracı olduğu düşünülürse, mevcut olan ilişkidir. ancak, günümüzde, rekabet kavramının içi boşaltılmış ve kazanmak için, başarı için her türlü ahlaksızlık ve kuraldışılık rekabet kavramının içine sokulmuştur. bu nedenle, günümüzde sadece rekabet edebilirlik başarı için yeterli gelmemektedir maalesef. hele ki, küresel ekonomik düzende, çok uluslu şirketlerle rekabet edebilme şansınız hemen hemen hiç yoktur.
    #672674 (InsomniaC, 28.09.2006 00:33)
  5. (bkz: rekabet olmazsa ticaret olmaz)
    #672675 (karpuzkabugu, 28.09.2006 00:33)
  6. takıntı seviyesinde olmadıkça, başarıya katkısı büyüktür. ama en zorlu rakip, yine insanın kendisidir.
    #672685 (PuCCa, 28.09.2006 00:35)
  7. kavram olarak; kapitalizm

savunucusu bir iktisatçı için; (bkz: adam smith)
    #672689 (Mosquito, 28.09.2006 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

rekabetin basariya katkisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rekabetin basariya katkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rekabetin basariya katkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 300 samatyali » sevisgen sipalar » fendi » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » dagda yasamak » pele nin aziz baskanim beni al demesi » urolog » kinis » dusunce gucu » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » mont blanc » guzellik salonu » ana bashak el bahr » bana ellerini ver » yanci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahah » yasananlar anlatilmaz » milliyetcilik » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » tanrinin sicili » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » kim en yakinindakini taniyabilir ki » dengeli beslenme » ozur diliyorum » nerede bu devlet nerede pijamalarim » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » a milli takim dan donen oyuncularin sakatlanmasi » nihat koray » anket basliga mal gibi cevap girmek » yaprak sarmasi