rehberlik dersi 

kapat
  1. öğrencilerin tabiri caizse ''cozuttuğu'' derslerdir. boş ders muamelesi görür. bokunu çıkardığınız takdirde öğretmenizin müdürün odasına kadar size rehberlik! etmesiyle son bulur.
    #1564325 (phoibos apollon, 24.04.2007 17:02)
  2. sınıfta öğretmen olmasına rağmen boş geçen derstir.
    #1568630 (sne, 25.04.2007 15:06)
  3. genelde pazartesi ilk ders olarak sunulurdu, saat 9'a kadar uyurduk.
    #1568636 (mithallis, 25.04.2007 15:08)
  4. genellikle sınıf öğretmeninin girdiği derstir.

sınıf öğretmeni de genellikle müfredatta yazılı olan programda geri kaldığı için bu derste daha çok kendi branşındaki dersi anlatır.

ya da en iyi ihtimal
    -kaç kardeşsiniz?
    -anne babanız ayrı mı?
    -kendinize ait odanız var mı?...vb sorular içeren bir anketin doldurulması istenir. sonra bu anketlerin ne yapıldığı konusnda hiçbir zaman bir bilginiz olmaz.

kağıt üzerinde yürütülen bir derstir. zira haftada sadece 1 saatten ibaret olan bu dersin 40-50 kişilik sınıflarda, verimli bir şekilde işlenmesi beklenemez.
    #1833730 (muhabirkedi, 28.06.2007 10:31)

© 2008 - uludağ sözlük

rehberlik dersi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rehberlik dersi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rehberlik dersi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okan bayulgen in tv programlari » wireless nargile » rock your body » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » unipolar depresyon » siyaset meydani » dilber kocarslanli » ehi ehi ehi » sen hep belki dedin » daniel gonzalez guiza » favori uludag sozluk yazarlariniz » ne yaptim biliyor musun » mayfair » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » siyasetin insani yozlastirmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » birisi beni surekli artiliyor sanki » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » 45 inci antalya altin portakal film festivali » bankamatik memuru » the richest man in bayburt » kannabinohid » suisid » araf » mantikla din aramak » sizofreni » www muratboz com » illidan stormrage » ferber » genocide