rehberlige ihtiyaci olan rehber ogretmen 

kapat
  1. okulunda kaç öğrencinin oks kazandığını bilmeyen öğretmendir.
    kendi bireysel sorunlarından öğrenci sorunlarına zaman ayıramayan öğretmendir. zamanı olsa da çözemeyecek insandır.
    rehberlik beklenmekten çok rehberlik edilesi öğretmendir.
    #2426583 (dervisabdi, 04.10.2007 16:36)
  2. psikolojik danısmanlıga ihtiyacı olan bir psikolojik danısman gibidir daha kendi sorunlarını cözememistir ki bir bakmıstır bir sürü insana sorunları konusunda yardımcı olmaya calısıyordur. belki baskalarına yardım icin ugrasmaktan kendi sorunlarının farkında bile degildir.
    #2426673 (yanlis hata, 04.10.2007 16:54)

© 2008 - uludağ sözlük

rehberlige ihtiyaci olan rehber ogretmen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. rehberlige ihtiyaci olan rehber ogretmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rehberlige ihtiyaci olan rehber ogretmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » olme esegim olme » size dokunan sizin gibi olsun » ylsy » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » evde kuzu disarda kuzu yatakta kuzu sozlukte aslan » 1506 » orgazm sonrasinda sarfedilen laflar farki » deniz gezmis in olusunden bile korkan zihniyet » yaran tekel bayii isimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games