regulus 

kapat
  1. 4. nesil yeni yazar *
    (keshberfo, 09.07.2007 06:33)
  2. aslan takımyıldızının ana yıldızı, göğün en parlak yıldızlarından. bu parlak yıldızın gece parlaması yeni taç giyen krallar için bir onur sayıdığından eskiler kral yıldızı da derler.dünyadan 77.6 ışık yılı uzaktadır. çapı güneşin 4.1 katı iken parlaklığı tam 197 katıdır. yüzey sıcaklığı 10.600 derecedir.
    (regulus, 11.07.2007 21:35)
  3. (bkz: regulus black)
    (haziran, 05.09.2007 13:08)
  4. heroes 3 seven ve anlaşıldığı kadarıyla iyi de oynayan bir yazardır kendisi.. mighty gorgon'larla bundan sonra bir sorun yaşarsa ismimi versin yeter ayrıca..
    (rapper ninja, 08.01.2008 02:54 ~ 11.04.2008 18:42)
  5. sözlüğün en kaliteli yazarlarından biri. beğendiğim ve aynı düşünceyi paylaştığım bir entry'nin altında adını görmek şaşırtıcı olmuyor artık.

(bkz: mustafa kemal ataturk/#2990824) entrysinin kötü oylandığını görünce şaşkınlığa düştüm. sözlükte radikal gericilerin olduğunu bir kez daha fark etmemi sağladı bu kötü oylanma olayı.
    (asil en optimist pesimist, 16.02.2008 01:53)
  6. yaptığı iyiliği her lost izleyişimde hatırlayacağım, pek bir yardımsever yazar. çaylak olmuş, üzmüştür.. kendisini tekrar aramızda göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekler, sağlıcakla kalmasını dileriz.
    (suruden ayrilan idealist kuzu, 26.02.2008 17:30)
  7. son derece dogru analizler yapan, bundan sonra da takip edecegim "devrem" * yazarlardandir kendileri.
    (ericadamstr, 27.02.2008 23:36)
  8. kediler hakkında oldukça bilgili olan, yazılarında da bu bilgisini sözlük takipçileriyle paylaşan saygıdeğer yazar.

edit: oldukça kültürlü biri olduğu da anlaşılıyor. (bkz: eksi sozluk/#3086180)
    (batuhanyedek, 03.03.2008 07:14 ~ 07:16)
  9. kediler konusunda beni aydınlatması ile iran kedisi sahibi olmama vesile olmuş yazardır.
    (iuliano, 04.03.2008 13:27)
  10. bu devasa yıldız hakkında herşeyi bildiğimi sanardım ki, kocaman bir yumurta şeklinde olduğunu yeni öğrendim. tiksinti geldi bir anda, geçer ama birazdan. gök cismi dediğin yuvarlak olmaz mı ya.
    (regulus, 04.05.2008 18:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bala atabek » ince ruhlu » uludag sozluk futbol takimi » bir of ceksem karsiki daglar yikilir » enderun sevgiler » cok satan » happiness » cmyk » ferhan sayliman » mitch pileggi » shalamar » hediye alacak bir annesi olmamak » bulent uygun » gemile camping » ablacim » sanliurfa nin tarihi eserleri » yere izmarit atmak » there will be blood » mor ve otesi » wireless » bank asya birinci lig play off karsilasmalari » bamya makarna » wertyu » osman pamukoglu » odunc aldigim tum erkeklere » cehenneme gidenin soyleyecegi ilk sozler » ucun biri » yaran ayarlar » dusler tutkular suclar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa