regroup team 

kapat
  1. counter strike telsiz mesajlarından birisi. derin anlamlar içerebilir. biz yine de toparlanın olarak ele aldık.
    #3973223 (tu kaka bana, 17.09.2008 12:33)

© 2008 - uludağ sözlük

regroup team başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. regroup team ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu regroup team nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hipnogojik fenomen » bininci dunya savasi » hela yerine bela diyen yasam formu » pamukkale universitesi » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » ozgurcan ozcan » erol yarar » amigurumi » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » zerrin ozer » ekonometri » nikola tesla » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fabala » isik universitesi » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » carry on my wayward son » kompulsiyon » love song » ayhan akman » esek » uyakli cagrisim » saint antuan kilisesi » yurtseven kardeslerin en kucuu » sona dogru » windows vista » avanak kuzenler » basliklari alt alta okumak