regrette 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. non je ne regrette rien
  2. je ne regrette rien

© 2008 - uludağ sözlük

regrette başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. regrette ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu regrette nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanrica » icimdeki deniz » calismak calismak calismak » 12 mart 1971 » zubeyde hanimin sir vasiyeti » yolculuk » the bear » kalafat » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » miss me blind » renegades of funk » mustafa karasu » mystiquewarrior » yesil isik » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emily dickinson » kawakita saruin » die anna » banco de gaia » sobali ev » postpartum psikozu » sapur supur sagi solu open kiz » deadliest catch alaskan storm » entoksikasyon » kudret cengiz » osman pamukoglu » musta » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » yaran kisisel iletiler » kadin yonetici