regnum 

kapat
  1. latince bir kelime olup alem anlamına gelir..
    (regnum, 01.10.2006 04:01)
  2. dün girdiği entrylerle dikkatimi çeken üçüncü nesil bir yazar..
    (theblu, 01.10.2006 20:24)
  3. taksonomide alemin karşılığı olarak kullanılır. bir de subregnum vardır ki o da altalemdir.

ayrıca yeni bir yazar imiş.*
    (zibende, 01.10.2006 20:31)
  4. son derece bilgili bir o kadar da geyik bir yazarımız. yazılarını okurken iyi vakit geçirmemek mümkün değil. *
    (ridrid, 02.10.2006 01:41)
  5. tekrar çaylak olmus ucuncu nesil kişi.* *
    (Rurouni Kenshin, 02.10.2006 13:51)
  6. entrylere farklı uslubuyla renk katmış neden çaylak olduğuna anlam veremediğim üçüncü nesil yazar idi..*
    (theblu, 03.10.2006 05:26)
  7. burada tanıştığım eylenceli klavyesi olan bir yazar arkadaş...copy paste yaptım kızma haa...benim gibi muhalif ruhlu olduğunu hissetiğim kaliteli entry leri olan,yaşıma yakın yaşı olan,sabahın köründe online takılan bi arkadaş...sevgi ve selam bizden.
    (karamsar kelimeler, 06.10.2006 07:09)
  8. bodrum da kaleye bakan bir tepede inşasına başlanan bir site inşa eden şirket
    http://www.regnum.com.tr/
    (pammuk, 14.10.2006 00:08)
  9. bizans ta imparatorlara verilen isim.
    (imhotep, 16.08.2007 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas » tarassudad » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » taklamakan » cok sikildik be abi » alternatif a1018 kullanim yollari » 17 aylik bebege tecavuz » youtube » vefa istanbul da bir semtmis » ana avrat sovmek » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » kayseri nin tarihi eserleri » ms visual studio » ebru drew » biiznullah harf i cerleri de ogrendik » maurice williams » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » most improved player » 404 not found » ittihat ve terakki cemiyeti » huseyin celik » can yucel » mitheithel » tuncay ozkan » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » anlattikca yalnizlasmak » rus ruleti » gilberto silva » kadinlari seksi gosteren detaylardan tahrik olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa