regl oldun mu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen hic hic oldun mu
  2. oldun sen
  3. karabiber tuz ne oldun sus
  4. feda oldun mu hic
  5. hic asik oldun mu
  6. gay mi oldun lan ibne
  7. nasil oldun
  8. sen hic sabah oldun mu
  9. farzet ki oldun
  10. ibadetim oldun

© 2008 - uludağ sözlük

regl oldun mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. regl oldun mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu regl oldun mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » behold the man » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » hell s kitchen » laz muzigi » erdem yener » alt beyin » dec muzik » the turning » unknown artist » huzur » duygu » devrimci yazar ayarla fasilitesi » greasemonkey » su an sevisiyorum ama seninle degil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duraliminyum » ergenekonu tersten dusunmek » yan bakmak » ratio orani » a taste of honey » kelly macdonald » geri zekali baslik furyasi » burak ile levent » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » dun gece » peter pan » buyuk mustafa » gunumuz futbol ilkeleri » you don t mess with the zohan » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar