reenkarne abaza 

kapat
  1. reenkarnasyona inanan abaza insan için kullanılabilecek postmoderen tanım.

(bkz: sözlük formatına uyunuz uymayanları uydurunuz)

reenkarne abaza: (bkz: seks için yaratıldım nadas için öldürüldüm) inancı taşıması kaçınılmazdır.
    #3554651 (bloodsucker, 18.06.2008 17:55)
  2. - bagyan msn inizi alabilir miyim?
    - ay git be salak
    - ananiz da vermemisti saglik olsun..
    #3554662 (oropher, 18.06.2008 17:58)

© 2008 - uludağ sözlük

reenkarne abaza başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. reenkarne abaza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reenkarne abaza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hande yener » koprofili » bir zaman hatasi » sevgiliden ayriligin ilk saatleri » hayalet yazar » caylakgeldimcaylakgidicem » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » mustafa keser » abdullah bin cehs » matthias steiner a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games