reel sektor 

kapat
  1. finans sektörü dışında kalan ve doğrudan mal üreten sektörlerin tanımı...
    #266312 (ferrole, 21.05.2006 12:41)
  2. gerçek sektör manasına gelmekte.
    #846114 (jagatai, 11.11.2006 21:13)
  3. faiz, bono, hisse senedi veya hizmet üretimi gibi araçlarla değil, doğrudan mamül üretimiyle gelir elde eden işletmelerin genel olarak tanımlanan ismi. (örneğin otomativ, inşaat, tekstil, elekronik sektörü) liberal ekonomilerde buradan elde edilen gelirler finans sektöründe toplanır, tekrar reel sektöre kredi olarak devir daim edilir.
    #3155707 (dusunenadam, 17.03.2008 22:55)

© 2008 - uludağ sözlük

reel sektor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. reel sektor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reel sektor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» heykel arkasi » 2008 pekin olimpiyatlari » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » entry takip » all along the watchtower » russian institute » melek hu » corporation tax » kazim koyuncu buyukada konseri » bir kac iyi kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games