redwinemania dan puf noktalari 

kapat
  1. sözlükte özellikle yönlendirmeyle ilgili verdiği altın bilgilerle yazarları bir yaşına daha sokan gıymatlı yazarımız redwinemania nın hazırlayıp sunması gereken olası program ismi.*
    #575982 (doksanüç, 25.08.2006 15:44)
  2. (bkz: redwinemania nın puf noktaları)
    (bkz: redwinemanıa dan puf noktalar)
    #575996 (prince, 25.08.2006 15:46)
  3. redwinemania dan küf noktaları *
    #576002 (mey, 25.08.2006 15:48)
  4. redwinemania dan puf noktalar denince akla hemen (#66728) entry geliyor. * *
    (bkz: hoşlanılan kızın yanında köpekten korkmak) *
    #576006 (kacak kelebek, 25.08.2006 15:49)
  5. - köpeklerden korkulduğu hÂlde korkmuyormuş gibi davranmak aptalca bir harekettir. köpek anlar, kovalamaya başlar, yanınızdakilere rezil olursunuz. bu konuda dürüst olunmalı.

- celebrity olunmaz, celebrity doğulur. bu nedenle sonradan celebrity olmaya kasmak yanlıştır. yenmez.

- zirve organize etmek mÂrifet olarak sanılıyorsa aldanmayın. etrafta görülen genç yeteneklere işi yıkıp arka planda demlenmek daha mantıklıdır.

- bir insan fenerli ise ve futbol muhabbeti açmışsa "abi ben takım tutmuyorum" diyerek sıvışmak gayet uygun düşer. şÂyet galatasaraylı iseniz "6 0", beşiktaşlı iseniz "hakemler sizi koruyo ama nah şampiyon olursunuz"dan başka bir şey duymazsınız.

- kırmızı şarap banyosu fantezileriz arasında ise mâliyetli olduğundan sÂdece hayallenmesi daha uygundur. saçmalamayın.

- başlığınıza döngüsel ayarlar giriliyorsa ve bir süre sonra nerede lan bu başlık diye şaşırmışsanız o başlık kızağa çekilmiştir, panik yapmamak doğru olandır. bir iki güne tekrar açılır. bekleyin.
    #1537844 (gothic evil, 17.04.2007 22:44)
  6. (bkz: redwinemania lı dakikalar)
    #1537893 (don santino corleone, 17.04.2007 22:51)
  7. (bkz: redwinemania ile masaj saati)
    (bkz: redwinemania ile huzura doğru)
    (bkz: redwinemania ile şarap üzerine)
    #1537907 (gothic evil, 17.04.2007 22:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

redwinemania dan puf noktalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. redwinemania dan puf noktalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu redwinemania dan puf noktalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about redwinemania dan puf noktalari. Copyrights of the articles are belong to their authors.