redwine seni sevmiyo sen gidince geldi diyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oy goresim geldi bercenek seni
  2. kimse beni sevmiyo
  3. kopegi sevmiyo diye calisanini kovmak
  4. lan diyo fin fin
  5. ne diyo lan bu
  6. ne diyo o
  7. cankurtaran diyo ki
  8. babam ole diyo
  9. seytan diyo bol su memleketi
  10. seytan diyo ki ac bi bbg basligi

© 2008 - uludağ sözlük

redwine seni sevmiyo sen gidince geldi diyo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. redwine seni sevmiyo sen gidince geldi diyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu redwine seni sevmiyo sen gidince geldi diyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» latah » okan bayulgen » huffas » klang cagrisim » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » trans » seytan marka giyer » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » uyku felci » dungeon » sevgiliye cicek almak » mistik sanrilar » the secret » carmageddon 2 carpocalypse now » formikasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali yildirim » haykocepkin biz » konfuzyon » turkce verintiler sozlugu » have a cigar » iran da kadin olmak » somatizasyon » okultist » betimle beni behcet » taipan » musta » pkk » vakit » bc prostejov » hiperfaji