red kit 

/ 3
kapat
  1. başında ki beyaz kovboy şapkası, üzerinde sarı gömleği, siyah cepkeni ve altında mavi pantolonu, kahverengi kovboy ayakkabısı, ağzında ki çöpü ve silahlarıyla çocukluk yıllarımın en büyük kahramanı; ama içimdeki o kahraman bazen gözüme çok farklı görünüyordu. kızıyordum ona. mesela; kıyafetlerini çıkarıp nehre yüzmeye girdiği zaman ki hali ve duruşu bende ki tüm kahramanlık anılarını alıyordu. nedense saçının uçunda ki küçüçük mavilik bana dokunuyor, beni üzüyordu.
    #3330058 (sokaklambasi, 28.04.2008 13:10)
  2. sarı gömlek, siyah yelek, kırmızı fular ve mavi pantolonuyla, ağzında saman çöpü, belinde silahıyla,atının üzerinde, altında rintintin yol alırdı. yandan hakan sukur'e benziyor dikkatli baktım allah belamı versin.
    #3724995 (sacriter, 26.07.2008 18:09)
  3. her ne kadar bir amerikan kovboyu' nun hikayesi olsa da çizgi filmini fransızlar çekmiştir. her şeyiyle güzel olan çizgi filminin tek rahatsız eden noktası ise kızılderililere olan yaklaşımdır, bu aşağılayıcı tavrı da olmazsa tadından yenmez. çizgi dizisini atv' nin kış sezonunda hafta içi her gün 12.30 da izleyebilirsiniz.
    #3725017 (albert sartre, 26.07.2008 18:13)
  4. bilimum entry'de yakalanirsa fena yapilacagi soylenen, ingilizce bilmemekle suclanan, hatta lavuk denilen, lucky luke'u red kit olarak ceviren, yani red kit'in isim babasi kisi sayisiz cizgi romani turkce'ye kazandiran turkiye'nin ilk kaligraflarindan ferdi sayisman'dir. sanirsiniz adam bilimsel bir makaleyi turkce'ye yanlis cevirmis te, turkiye 50 yil geri kalmis, elestiriliyor. valla ben onu red kit olarak sevdim, isteyen super ingilizcesiyle ona lucly luke veya sansli luke demeye devam etsin begenmiyorsa, ancak koca red kit abime luke denmesi bana fazla feminen geliyor, alismisiz bir kere.
    (bkz: red rider)
    (bkz: bil kit)
    (bkz: http://hurarsiv.hurriyet..../haber.aspx?viewid=567893)
    #3862420 (atgmuls, 24.08.2008 03:21)
  5. (bkz: gölgesini vuran adam)
    #3862431 (secret1907, 24.08.2008 03:33)
  6. Bir dönemlerin fırtına çizgi romanı olup sonradan çizgi filmi yapılan Amerikan kovboy kültürünün en şirin halidir. Daltonlar ile espri yapılabiliniyorsa bu Red Kite borçludur.Ayrıca günümüz karikatürcüleri Red Kit ve gölgesini kendilerine malzeme edinmişlerdir.
    #4042596 (semice, 04.10.2008 02:12)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

red kit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. red kit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu red kit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eccalimre » kareem said » fenerbahce ye kadikoy de 4 gol atmak » my twin » moan » alternatif var misin yok musun diyaloglari » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » ahmet turan alkan » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » yaran msn iletileri » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » altinova » ayse ozyilmazel » totiman » foca fatihi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gazi kars » seyyar pilavci » tsk ya karsi yurutulen saldiri » lorik cana » spor medyasinin fatih terim i sindirememesi » yanmisim sonmusum ben » domaldinho nun aziz baskanim bunu al demesi » ahah » umbertobaggio » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » matias emilio delgado » papagan » en son kim koydu » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » nintendo dsi