recm yani taslayarak oldurme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nevruzu polis taslayarak kutlamak
  2. turban yani kalmadi laik yani versek
  3. recm
  4. recm serbest olsun kampanyasi
  5. recm yeniden uygulansin kampanyasi
  6. irakli kadinin recm edilerek oldurulmesi
  7. meyve veren agaci recm etmek
  8. mart kedisini recm eden mahallenin pust cocugu
  9. adam oldurme
  10. oldurme arzusu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» desperate housewives » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » mufit can sacinti » zaman » ciplak ayak araba kullanmak » superstar » erman toroglu » iceri terligi » cargill » anjelika akbar » sobe » mazosizm » adam sandler » toto tamuz » otobuste sikisip coluga cocuga karismak » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » sozluk ben bugun gazete okudum » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » her yazar 10 lira verse bir hastaya sifa olsak » deli olmak » laodikeia » ohg smoke » dolunay » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » basketbol takiminin en kisasi olmak » adam sen da lafabaqiue » counter oynarken tanisan sevgililer » anam anam diyim ben sana » gul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa