recep tayyip erdogan in haka dansi yapmasi 

kapat
  1. vilayet-i şarkiyye ve mağrib illerinde ( bilinmeyen kelimeler kullanıyorum artistleniyorum puştluk yapıyorum ) olağanüstü hal ilan edilmesine sebebiyet verecek durum.

fotograflari icin tiklayiniz

http://img353.imageshack....181/tayyiphakadanswp6.jpg
    #3186046 (sessiz ve derinden, 24.03.2008 22:21)

© 2008 - uludağ sözlük

recep tayyip erdogan in haka dansi yapmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. recep tayyip erdogan in haka dansi yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu recep tayyip erdogan in haka dansi yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakirkoy » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » balik avlama yasagini savunan salci » atipik psikotik bozukluklar » banu alkan » norvec » hic gelme gideceksen » somnolans » babayaro » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » zeynep tokus » se jinen azad » bir anda » bismillahirrahmanirrahiym com » en cok entry giren yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farmakodinamik » ugur dundar » 2008 japonya gp » otokrin etki » avanak kuzenler » asik oldugunu herkese soylemek » haluk bilginer » keyifsiz aninda entry girmek » polifaji » durduk yere tersleyen ariza kadin » eyleme vurma » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » duygusuz kiz » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » cingirakli top