recall 

kapat
  1. - ing. hatırlamak.
    - imalatçıların teknik bir hatadan dolayı ürünlerini geri çağırma/toplamalarına verilen isim.
    (larker, 08.12.2006 15:08)
  2. ultima online da daha önce belirlediğimiz yerlere ışınlanmak için kullanılan büyüdür. bu büyüyü kullanırken kafamızın üzerinde kal ort por şeklinde sözleri de çıkar.
    (rubniac, 08.12.2006 15:14)
  3. yeni bir üçüncü nesil yazar.*
    (larker, 08.02.2007 22:56)
  4. üçüncü nesil olmasına rağmen daha yeni yazar olmu$ entelektüel bünye.
    edalıdır çok.
    (ceviz agaci, 09.02.2007 14:29)
  5. protoss arbiter'ın özel yeteneklerinden biridir. Bir yerdeki üniteleri bir başka yere nakletme işini görür.
    (massattack, 13.04.2007 17:50)
    numarali girdisini okuduktan sonra sozluk icin * sevindigim yazar. guzel yazilarinin devamini dileriz.
    (benimadimmesmecon, 12.07.2007 00:55 ~ 00:56)
  7. yeni baslayanlar için istanbul rehberi yazmıstı ama sadece avrupa yakası için. ben de "bunun anadolu için olanı yok mu" tarzında bir mesaj atmıstım. hazırlıcam demişti kendisi de. yazmıs, bir de ustune mesaj atmıs.
    acemi dostu bir iyi yazar kendisi...

edit : iğreniyorum şu kendisi lafından...
    (fingolfin, 26.08.2007 01:40 ~ 01:43)
  8. (bkz: spell book)
    (osmanthegral, 26.08.2007 01:40)
  9. (bkz: total recall)
    (larker, 26.08.2007 10:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kotuyum ben kotuyum » uyusturucu temali sarkilar » guneydogudan oykuler » prosedur » tadim reklamlari » vurursa gol olur » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » bagdadi » nikah sekeri yerine fidan dagitmak » mendoza » 2079 eurovision sarki yarismasi » sozlukteki bursalilar » yali » cocugunuza isim » rapidshare den nefret etme nedenleri » doktor » kemal sagdikgogceli » kanli masallar » kader diye diye » en iyi arkadasim sol elim » hayati geometri ile yorumlamak » ismail yk nin fenerbahce marsi » west » ingilizce ogrenememek » anybody home » unutulmayan film replikleri » ayhan aktar » hamdi bey e cok tesekkur ediyorum » duke ellington a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa