reboluiki 

kapat
  1. bir kaç gündür online listesinde çaylak olarak görünen kimsedir.. * zannımca yazar olunabilmesi için entry yazması gerektiğini henüz farkedememiştir, veya tanıyan birisi varsa acilen, bilgisayar başında yığılıp kaldı mı kalmadı mı bi kontrol etmelidir..
    3 gün sonra gelen edit: çiçeği burnunda yazardır.. hayırlı olsundur..
    #276502 (hidrojen, 25.05.2006 02:11 ~ 30.05.2006 00:30)

© 2008 - uludağ sözlük

reboluiki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. reboluiki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu reboluiki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islam channel » mehmet turgut » chemical assault » sozluk yazarlarinin itiraflari » strong and smart » su icememek » ne olacak bu sagin kompleksi » engin ceber » harold shipman » anatomic autogynephilia » mandalina baligi » yunus » bunu mu demek istediniz » ergenekonu savunuyorum mutluyum » mta88 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran youtube yorumlari » dwayde » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » ozgur sozluk » cerea flexibilitas » rastgele ulke saldirisi » sosyal demokrasiyi sol sanmak » actigi belalti basliga paso entri girmek » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » izmir » sevgilinin hasta olmasi » hayrunnisa gul » tu kaka bana » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » zamana ve mekana gore degisen seyler