real gone 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 9 haziran 2007 real zaragoza real madrid maci
  2. none of this is real
  3. b real
  4. real age
  5. real me
  6. the real me
  7. so real
  8. real
  9. for real
  10. real power can t be given it must be taken

© 2008 - uludağ sözlük

real gone başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. real gone ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu real gone nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» venividivici » areds » cat » ben seni arkadas olarak goruyorum » facebook un amanin seklinde uyari vermesi » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » hipokondriyal sanrilar » sergen yalcin » 1 » 12 mart 1971 » appetite for destruction » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » sea wolf » yasamsal tespitler » envlusyon melankolisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » turk olcu birimleri » oguzhan tercan » komunistler akp lilerden daha serefli » nerede kalmistik » korsakoff sendromu » red right hand » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » discover channel in marmaray belgeseli » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » derealizasyon » the midnight meat train » lord esseinski » hayalleri ertelemek