re export 

kapat
  1. Diğer ülkelerden yurda ithal edilen malların daha sonra yurtdışına ihraç edilmesidir
    #375610 (grup vitamin, 26.06.2006 14:13)

© 2008 - uludağ sözlük

re export başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. re export ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu re export nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paranoid sanri » barack obama » human blue » ataturk u abartmak » opusme sahnesi olmayan filmler » 1232 » hiperkinezi » uretim cini » tik » 2008 ekonomik krizi » kendini ozel hissetmek » beyaz show » kadir misiroglu » kimiz icer ata binerlerdi » mulayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » papyon takmak tatara zulumdur » korsakoff sendromu » jorg haider » mustafa » love song » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » emo turkey » askin insana yaptirdiklari » telefonda nasilsiniz diye sormak » postpartum psikozu » emegen » demostrasyon » landau kleffner sendromu » facebook un amanin seklinde uyari vermesi » konusan sisme kadin