ray ban gozluklu smiley 

kapat
  1. patenti aby e ait smiley çeşidi. "ben dediydim oğlum bu iş bu kadar" manası taşımakla birlikte hain bir gülümseme gizlidir içinde.
    (scarface, 24.08.2006 20:30)
  2. demeç verirken ağzına aldığı gözlük sapı ile bütün dötlekliğini yansıtan artistlerin ve kimi ünlülerin tek tercihi olan smileydir.
    (aby, 24.08.2006 20:33)
  3. (#573588) örneği ilk defa millatan sonra 2006 pastırma yazında yapılan, yapılan arkeolojik kazılarda aby'e ait olduğu kesin olan gülücüktür.
    (scarface, 24.08.2006 20:40)
  4. msnde "çekici gülümseme" olarak adlandırılan gözlüklü ve sırıtmış sarı top. *
    (don kişot, 24.08.2006 20:47)
  5. (h) dir..
    (aby, 24.08.2006 20:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kucuk menderes » emre asik » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » nihat dogan in sozlugu basmasi » yaran msn nickleri » sevgili oykuler » kyma » chivas regal » aptal numarasi yapmak » bir kose yazarini sevmek » sehrekustu » behcet celik » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » yilmaz guney » lumpenim koyunum itaatkarim » isvicreli bilim adamlari » kagit uzerinde » umut kuzey » angela merkel » gulben ergen le surpriz » aglatmayan sogan » elastohidrostatik » hayata dair ic burkan detaylar » dengir mir mehmet firat » elini attin mi et gelecek et » suleyman demirel » guzel gozlu ince dudakli erkekler » hepsi posta da sloganli reklam » maliyet dusurme a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa