rated x 

kapat
  1. Yogun seks ve cinsellik iceren filmler MPAA koyulan "rate" budur.

Bide boyle 2000 yapimi tv filmi vardir, Emilio Estevez yonetmis, kardesi Charlie Sheen ile oynamisdir. Estevez ustaligini ortaya koyarken, hem kendisinin hemde Sheenin bir oyunculuk dehasi oldugunu ortaya koymusdur. Finali cok etkileyicidir, guzel cekim teknikleri kullanilmis. Ha, bu arada film Mitchell kardeslerin hayatindan.
    #3705204 (RobertWalken, 23.07.2008 00:00)

© 2008 - uludağ sözlük

rated x başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rated x ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rated x nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cuneyt akeroglu » iyi kalpli olmak » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » whopper » yerfistigi » lanetlemek » moskova » oral ozer » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » onikiye ceyrek var » muneccimle cinsel iliskiye girmek » dunyanin en cok kufur yiyen insani » mugla » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » kujata » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pare pare » somnium mortuum » gece sesleri » bir kendini begenmislik olarak din » namarak » der meister » pablo escobar » charlie chaplin » aynadaki yuzunun karsiligi benim » o beni baglar » ptt » langaza » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » stage name » nikita dagina tirmanin