rast gele 

kapat
  1. balık avına çıkmaya hazırlanan balıkçıya söylenen cümle.
    (benden yazar olmaz, 28.12.2006 02:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » kilic baligi nin oykusu » lost » goztepe » dugun gecesi evlenmekten vazgecmek » camel sigarasina deve sigarasi dememek » charizard » beyaz gelincik » tortum un tarihi eserleri » gareth jones » kutu kutu pense » indiragandi » darende nin tarihi eserleri » star tv » torrent arena » converse giyip ayaklari kokan kizlar » ferhat guzel » ben leyla olmusum kimin umrunda » kalinti gerilme » mc derbeder » 15 mayis 2008 cubuk ta patlama » why do you love me » piknik tupu ruleti » ilber ortayli » alternatif kralice elizabeth kriterleri » insanlarla ugrasmak zor » agizdan kan gelmesi » yagmur » ciplak ayak araba kullanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa