raspberry 

kapat
  1. ing. frambuaz yani ahududu'ya verilen isimdir.
    #994481 (ms.viking, 14.12.2006 10:57)
  2. (bkz: blue raspberry)
    #3976240 (memolf, 17.09.2008 22:52)
  3. starbucks'ta frappuccino'su bulunan çalı meyvesidir.
    (bkz: raspberry black curront)
    #3976302 (sumatra, 17.09.2008 23:07)
  4. (bkz: absolut raspberri)
    #3976462 (habis, 17.09.2008 23:44)

© 2008 - uludağ sözlük

raspberry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. raspberry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu raspberry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kenan dogulu » yavuz sultan selim » chemical assault » bos salladim doluymus » bakinizlarin bos kalmasi » bendeki sen gitti » freshies » karma ekonomi » asansor kullanmayi bilmeyen insan » buy more » 2 saat icinde deprem olacakmis » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » better off » killi olmak » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » luthien » anilingus » donen eski sevgili » paraphilia » el dorado » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » 3rd rock from the sun » jet ali » erotic asphyxiation » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » cok gizli irak raporu » dft » yuksek mertebeli diferansiyel denklemler » attorney