rashid 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karim rashid
  2. rashid nezhmetdinov
  3. rashid nurgaliyev
  4. rashid ramzi
  5. rashid gibiatovich nezhmetdinov
  6. sheikh muhammed bin rashid al maktoum

© 2008 - uludağ sözlük

rashid başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rashid ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rashid nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mutluluk » before the dawn » dumur » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » luther » adako » taslitarla » bilecik » mugla » kara cahil » bunu yapan turktur dedirten olaylar » sokullu » ask acisi » namarak » gelin damat fotograflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fernando albino de sousa chalana » her yazara bir iphone » sayra » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » bir daha cal sam » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » belki ustumuzden bir rus gecer » bir populer kultur magdurunun ruyalari » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » angel of death » cemil cicek » ekran yaklama goruntusu » cronica de una muerta anunciada » tudeh