rashard lewis 

kapat
  1. seatle supersonics in 3 numarası. sahada kendinden daha iyi ucluk atan oldugunda onunla hemen kisisel mucadeleye girebilir.
    #633198 (anil teknik, 14.09.2006 09:26)
  2. 1979 dogumlu, 1998'de seattle supersonics tarafından draft edildiginden beri seattle da oynayan 2005'de all starda secilmiş olan forvet.
    #633246 (oumar, 14.09.2006 10:11 ~ 10:16)
  3. Sınırsız free agent olarak kontratının bitimine iki yıl kala serbest kalmaya karar veren ve free agent piyasasının gözde isimleri arasında yer alan all star forvet. 5 yıllık kontrat karşılığında yaklaşık 75 milyon dolara skorer bir dış oyuncu arayan orlando magic ile anlaşma imzaladı.
    #1858017 (blakkheim, 03.07.2007 15:14)
  4. orlando magic hücumlarında topu aldığı zaman dwight howard ve hidayetin eline top değmeden potaya sallayan veya içeriyi zorlayan, kendini takımın 1. skor opsiyonu zanneden bencil basketbolcu.
    #2965944 (back 2 dark side, 07.02.2008 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

rashard lewis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. rashard lewis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu rashard lewis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lunokhod » metin culhaoglu » 1980 lerde israil icin bir strateji » aleksimiti » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » black star » rosario to vampire capu2 » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » egina » akatizi » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » tanriya acik mektup » pirpir » depreciation » mario elie » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » robert lee yates » yorulmak » sagcilari taniyinca solcu olmak » mustafa kemal ataturk » deft » bir derdim var yasanmisliklari » cogul kisilik » trans siberian orchestra » kazim koyuncu » rotten com » yakin dogu universitesi tip fakultesi » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » ovulmekten cekinmek » senin olmaya geldim » hypnotic brass ensemble