raporu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. z raporu
  2. ced raporu
  3. 46 raporu
  4. mit raporu
  5. x raporu
  6. kullanim raporu
  7. uygulanabilirlik raporu
  8. hutton raporu
  9. hata raporu
  10. peel raporu

© 2008 - uludağ sözlük

raporu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. raporu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu raporu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kareem said » cin halk cumhuriyeti » misvak » arog » sozlukculerin blog adresleri » babanin mesaj gondermesi » kara kara badem gozler » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » yaran okuyucu yorumlari » gunun sozu » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » konusmayi sokmek » var misin yok musun george bush » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » anti din ekibi » akp li gibi konusma klavuzu » uye lol » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » emre belozoglu » escinsel danisma hatti » lethe » ne mutlu humanistim diyene » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » hala yarmaya devam eden forward mailler » oranges ameres » kugu golu canavari » enver aysever ile ayrintilar » amat