randy pausch 

kapat
  1. pankreas kanseri yüzünden bir kaç aylık ömrü kalan carnegie mellon profesörü. ölmeden önce geride kalacak olan karısı ve üç çocuğu için üniversitede öğrencileri ve akademisyen arkadaşlarının karşısında etkileyici bir son konuşma yapmıştır. bu son konuşması şu sıralar kitapçılardaki raflarda yerini almıştır.
    (bkz: son konuşma)

http://kitap.antoloji.com...-konusma-dvd-ekli-kitabi/

son konuşma videosu ise;

http://video.google.com/v...421849901825950&hl=en
    #3617646 (delaki, 04.07.2008 08:48 ~ 10:23)
  2. Kanserle mücadelesine bugün yenik düşmüş ve vefat etmiştir. Toprağı bol olsun.
    #3721003 (herbert simon, 25.07.2008 22:20 ~ 23:18)
  3. the last lecture adlı kitabından;

'...çocuklarımın bana dair hiçbir anısı olmayacağının farkındayım. bir ressam olsaydım, onlar için resim yapardım. bir müzisyen olsaydım, onlar için şarkı bestelerdim. ama ben konuşmacıyım bende konuştum. çocuklarım için konuştum. yaşamın güzelliğini ve her ne kadar benim için az kalmış olsada, yaşamı ne kadar takdir ettiğimi anlattım. dürüstlük, doğruluk, minnet ve el üstünde tuttuğum diğer değerler hakkında konuştum.

...sahip olduğunuz tek şey zaman. ve bir gün, düşündüğünüzden daha az zamanınız olduğunu fark edebilirsiniz. bu yüzden başkasının değil kendi hayatınızı yaşayın. başkalarının düşüncelerinin değil, kendi kalbinizin peşinden koşun.'
    #3882460 (ssuu, 28.08.2008 14:52)
  4. (bkz: alice)
    #5182774 (meydanbenim, 10.05.2009 03:45)
  5. takdire şayan, her şeyden önce mükemmel bir insan , umutlarından asla vazgeçmemeyi söyleyen , tecrübenin istenileni kazanma yolunda kaybettiklerimiz olduğunu belirten , ölümüne günleri kala dahi hayattan, mutluluktan kopmayan , son konuşmasıyla çocuklarına en büyük hazinesini, hayatın anahtarını bırakan süper baba. ölüm tarihi 25 temmuz 2008.
    #5356594 (k a t r e, 08.06.2009 22:10)
  6. beni çok fazla duygulandıran, hayatın anlamını tam anlamıyla çözmüş, malesef yaklaşık bir sene önce vefat etmiş mükemmel insan.

herkes bu adamın son konuşmasını dinlemeli:

http://www.youtube.com/watch?v=iC_EPy8Ac3g +
    #5517689 (kolsuz kapi, 03.07.2009 12:10)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

randy pausch başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. randy pausch ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu randy pausch nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about randy pausch. Copyrights of the articles are belong to their authors.